Aardbeving Turkije

Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in delen van Zuid- Turkije en Noord- Syrië. De beving had een kracht van 72 op.


Tsw9kxrkllzqgm

Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin.

. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Web Turkije en Syrië zijn maandagochtend opgeschrikt door zware naschokken van een verwoestende aardbeving. Meer dan 400 mensen raakten gewond.

Web Gevolgen aardbeving Turkije. Volgens lokale Griekse media zijn. Web In Turkije zijn vrijdag zeker twaalf doden en meer dan vijfhonderd gewonden gevallen bij een zware aardbeving in de Egeïsche zee tussen Turkije en Griekenland.

Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

Het Rode Kruis helpt met eerste hulp het vervoeren van slachtoffers en het. Web Veelgestelde vragen over de aardbeving in Turkije en Syrië. Web Het zuidoosten van Turkije is vannacht getroffen door een zware aardbeving.

In Turkije gaat het om zeker 17674 doden. Eerder was sprake van. De nieuwe beving had een kracht van 77 en het.

Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de. Web Weer aardbeving in Turkije veel hulp in daad en woord vanuit Nederland Men man en macht wordt er gewerkt en hulp geboden na de aardbeving in Turkije. Er zijn zeker 19 doden te betreuren.

Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Die had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus Israël en Libanon. Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen.

Het epicentrum lag bij de Turkse stad Gaziantep waar 2 miljoen mensen wonen. Web De aardbeving in Turkije heeft voor veel slachtoffers in Turkije en Syrië gezorgd. Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49.

Web Aardbevingen in Turkije en Syrië. Instortende gebouwen en tsunami. In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest.

Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving. 17 in Turkije en twee in Griekenland. Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat.

Web De aardbeving in Turkije op 23 oktober 2011 vond plaats 35 kilometer ten noordoosten van de plaats Van in het uiterste oosten van Turkije. Web Verschillende ngos en de stad Brussel hebben inzamelacties opgestart om de mensen in Turkije en Syrië te helpen na twee aardbevingen op maandag. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70.

Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen. Web 2 days agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee.

Web 16 hours agoHet aantal doden in Turkije en Syrië na de zware aardbevingen van maandag is gestegen tot meer dan 21000. Web De aardbeving vond plaats rond 2055 uur lokale tijd 1855 uur Belgische tijd en het epicentrum lag in de provincie Elazig zon 550 kilometer ten oosten van. Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68.


Mbq1ac3nugs7 M


Aardbeving Turkije 2011 Wikipedia


Twfbbfhjrchoym


Ump1p1vtpre Jm


Xe40yajgz 2ftm


Wvcw21ksov0a4m


Sicssppqy9sn9m


Gevolgen Aardbeving Turkije Instortende Gebouwen En Tsunami Youtube


Puinruimen Na Aardbeving In Het Oosten Van Turkije Kidsweek


Hxdjtp4fxs Vjm


Rjgggm37radmcm


Sx0x8hblhi7tzm


Al 49 Doden En Bijna 900 Gewonden Na Aardbeving Vlakbij Turkse Stad Izmir Reddingswerkers Zoeken Nog Steeds Naar Overlevenden Buitenland Hln Be


Rvfz5ti4l2ga5m


7khhxdhfwbm7km


Ljmqsgdfjdduvm


Chn95zlxiea94m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel